søndag 9. juni 2013

Elghundutstilling


 
I dag har vi vært på Østerdalen Elghundklubbs vårutstilling i Rendalen. Det var en kjempefin utstilling med mange hunder i 2 ringer. Litt vekslende vær, for å si det mildt. På bildet er Aisa fra Gåtes første kull ferdigbedømt og fikk very good. Hennes bror Bamse er blitt en skikkelig sprek kar og fikk excellent. Begge var midt i røytinga og fikk trekk for det. Selv om det er slik normalpels for mange elghunder ser ut på denne tiden. Jeg fikk gode tilbakemeldinger fra eierne til begge hundene, så vi ser fram til høsten.
Fix, Bonzo, Djerv og Kira fra årets kull stilte i valpeshowet. De fikk en lang dag. Det var angitt at valpeshowet skulle være først på dagen, men det hadde blitt endret og valpene kom sist i ringen. Men alle 4 oppførte seg bra og hadde en lærerik dag. Djerv sov godt i bilen på tur hjem.
Trolla fikk Excellent i BK. Hun avsluttet dagen med å prøve seg på wire-bjørn. Det er et delvis utstoppet bjørneskinn dynket i bjørnelukt som trekkes fram og tilbake med en wire. Det så mere realistisk ut enn jeg hadde trodd det skulle gjøre. Det ble raskt los og hun var bortpå rompa på bjørnen. Men hun var forsiktigere enn er på elgen. Og det er sikkert ikke dumt. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar