tirsdag 21. februar 2017

Årsmøte i Østerdalen Elghundklubb - fin avslutning på 2016

Helgens årsmøte i Østerdalen Elghundklubb ble et flott punktum for et meget bra år for kennel Hallingnatten. Jeg storkoste meg ettersom den ene hunden fra kennelen etter den andre ble ropt opp for å motta premier. På bildet ser vi:
Stein Grue for min Hallingnattens Gull (Frigg av Lirebu - HR-Gåte, 2014) som Årets bandhundtispe, championatskjold for norsk bandhundchampion, og tallerkener for to førstepremier en dag og førstepremie to-dagers, samt tredjepremie samlaprøve.
Bård Østvang for Hallingnattens Rex (Frigg av Lirebu - HR-Gåte 2014) som nr 5 i Ungdoms-NM band, championatskjold for norsk bandhundchampion og tallerkner for førstpremie både en- og to dagers.
Odd Arvid Norset for Hallingnattens Kira (Havahaugens Tiko - HR-Gåte 2013) med tallerkener for førstepremie på 2-dagers prøve og andrepremie en-dagers.
Jon Storhaug for Hallingnattens Rugg (Frigg - Gåte) med tallerkener for to førstepremier en-dags prøve i band og det med to forskjellige førere.
Preben Negård for Hallingnattens Stripe (Frigg - Gåte) for tallerken for tredjepremie endags i band. De var ikke tilstede.
På årsmøtet i Sør-Trøndelag elghundklubb forrige helg mottok Hans Kjetil Belsvik og Stian Aune championatskjold for Hallingnattens Mira og Panto (Jønsesgårdens Tyson - Trollbergets Daisy 2013) som løshundchampioner, Mira fikk også skjold for utstillingschampionat.
Og  på tampen av året klarte Per Erik Harr med Hallingnattens Jack (Loshundens IB Boss - Trollbergets Daisy 2015) kravet til svensk løshundjaktchampion.
Hvis vi tar med Ola Kværness sin andrepremie på løshundprøve i Hedmark i januar med Hallingnattens Aisa (Fant - HR-Gåte), har Gåte og Trolla jaktprøvepremierte avkom i alle sine kull:
Gåte har avlet to jaktchampioner i band, samt Kira som bare mangler utstillingskravet til championat, videre et avkom med førstepremie, et med andrepremie og et med tredjepremie i bånd, og en løshundpremiert. Trolla har avlet tre løshundjaktchampioner i to forskjellige kull, samt en førstepremiehund. Flere av avkommene som ikke har vært på jaktprøver, er godkjente ettersøkshunder. Og alle er gode jakthunder. Det dreier seg her også om ganske unge hunder, så det kan enda skje mye. Og mange av valpene etter Hallingnattens Tiki som er et år gamle, ser lovende ut, så det er all grunn til å se lyst på 2017.
Jeg er ydmyk og glad og takker alle herlige valpekjøpere for innsatsen, og ønsker lykke til videre!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar