søndag 24. november 2013

Gratulerer til Hallingnattens Fix

Fix fikk excellent og vant juniorklassen på Østerdalen Elghundklubbs utstilling i Folldal i dag. Gratulerer til Harald og Nora, det var kjempegøy. Med det følger han sin bror Varg som også fikk excellent og vant juniorklassen på Løkken-utstillingen for 14 dager siden.
Kira og Messi stilte også og begge fikk fine kritikker, men er foreløpig for små. Det er bare så vidt de er gamle nok til å stille, så vi får ta tiden til hjelp og se om ikke størrelsen kommer etter hvert. Bonzo har utviklet seg fint og så kjempefin ut. Men i ringen ville han bare gå i galopp og ville ikke la seg bli målt, så han må trene litt på det.
Det var en fin utstilling med mange bra hunder til tross for at flere fortsatt jakter. En del hunder ble dømt ned på grunn av røyting og for lett kroppskondisjon, noe som ikke er uvanlig på denne årstiden.
Takk til alle valpekjøperne som stilte hundene sine i dag. Det var hyggelig å se dere igjen og jeg tar spesielt med meg videre at dere er godt fornøyd med gemytt hos valpene deres. Og at alle er i gang med ivrige hunder på trening i felt. Håper lysten til å stille hundene deres fremdeles er der; vi satser på litt fellestrening før vårutstillingen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar