fredag 11. mai 2018

Ledig jobb


SØKER MEDARBEIDER TIL STRØMSÅS GÅRD

Med hundepensjonat, kennel og stutteri, avlsstasjon for hest og veterinær

Strømsås Gård ligger i Tynset kommune, litt sør for Savalen. Her er det hundepensjonat med oppstalling av hunder og katter for kortere og lengre perioder, noe kursvirksomhet, trening og oppdrett av jakthunder, stutteri med oppstalling av avlshopper og unghester, avlsstasjon for hest og veterinærtjenester.

Arbeidet varierer med årstidene og i sommer kan vi se fram til høysesong med hunder i hundepensjonatet, planlagte valpekull i juli og september, forberedelse av elghunder og fuglehunder til høsten, grunntrening av fem jæmthundvalper, oppfølging av avlshopper og åring / føll for å nevne noe.

Jeg søker etter medarbeider som kan være med på dette. Det innebærer

·         varierte arbeidsoppgaver: ingen dag er lik

·         variert arbeidstid

·         mulighet til å lære masse om hund

Jeg tilbyr kost og losji, mulighet til å ha med egen hund / hest og kr. 6000.-/mnd i lommepenger. Varighet 6 – 12 måneder, men 2 måneder i sommer kan også være aktuelt. Tiltredelse i løpet av juni.

Jeg søker en person som er engasjert og positiv, glad i dyr og friluftsliv, har stå-på vilje og er tilpasningsdyktig, og evner å jobbe selvstendig. Førerkort er en fordel.

Se www.hundepensjonat.net og strømsåsgårdoghundepensjonat / kennelhallingnatten på face-book for mere info om gården og drifta. Eller kontakt Marianne Steenland på tel 91105898 eller messenger

Søknad sendes på mail til mariannesteenland@gmail.com
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar