fredag 23. januar 2015

Nye kurs

På tide med litt kurs igjen. For 13 år på rad arrangeres dressur- og valpekurs på Strømsås Gård med Marianne Steenland som instruktør. Det har blitt mange hunder og eiere innom i disse årene og det er morsomt å se at flere kommer igjen når de får ny hund. Hvert år er det deltagere som er kommet så langt at de kan stille på jaktprøver og det har også blitt flere med premier.
På kursene får dere inspirasjon og veiledning til å jobbe med hundene deres, hundene får trent på grunnleggende ferdigheter i uvante omgivelser, og de lærer å jobbe med andre hunder tilstede. I tillegg får du kontakt med likesinnede for videre trening eller utveksling av erfaringer. Vi starter med:

Apportkurs: For voksne hunder som har gjennomgått grunndressur og mestrer øvelsene sitt, lineføring og innkalling. Vi driver systematisk apport-trening med apportbevis og apport av fugl på jakt og prøver som mål.
Oppstart tirsdag 3. februar

Valpekurs: For valper mellom 3 og 6 måneder. Kurset inneholder sosialisering for valpene, teori om stell og trening av valper, og innføring i grunnøvelsene.
Oppstart lørdag 21. februar, deretter onsdager.

Dressurkurs: Tema er grunnleggende dressurøvelser for jakthunder.
Oppstart uke 16
Påmelding via mail til marianne@hundepensjonat.net
eller telefon 91105898 (gjerne sms)
eller facebook
Velkommen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar