lørdag 11. august 2018

På familietur i rypeland

Hallingnattens Zlatan, Berkjestølens Jack Bono, Sørhaugliens Mercy, Hallingnattens Kali med førere
Mercy tok med seg mann og to av barna fra kennel Hallingnatten, og en beiler og dro til fjells i dag. Det ble en dag av de helt store.
Vi har takseringslinjer langt inni fjellet og må både sykle og gå før vi kan starte opp. Da er det godt med en pause først. Det tok 12 timer fra vi forlot bilen til vi var tilbake. 
Sørhaugliens Mercy
Det startet ganske heftig med fugl nesten med en gang. Flere stander på flere steder nesten samtidig, med ryper og heite bikkjer og enda heitere førere og jeg som roper; hold linja😂
Sørhaugliens Mercy
Men det roet seg etterhvert, for det ble nok av situasjoner slik at alle fikk "tunet" seg inn. Ingen av oss har noengang sett så mye fugl på en dag før.
Berkjestølens Jack Bono
Herlig å se de voksne hundene avslutte dagen med flere feilfrie fuglearbeider og flere stander på hvert kull etter en lang dag med masse fugl og mye slipptid. Bra gjort å klare å holde konsentrasjonen.
Dulles Raid med Hallingnattens Kali
Hallingnattens Kali har tatt store skritt framover i dag. Det ble mange sekunderinger i kontrollerte situasjoner før hun avsluttet med et komplett fuglearbeid med ro på stort kull. Så glad blir innleid hundefører når de lykkes sammen.
Hallingnattens Kali
I morgen er en ny dag og vi gleder oss. Hallingnattens Kali, Zlatan og Billie skal i aksjon.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar