lørdag 21. juli 2018

Velskapte hunder og en herlig dag

BIS-ringen på Østerdal Fuglehundklubbs utstilling på Savalen i dag: I skarp konkurranse var Hallingnattens Margaux (13 måneder gammel) suveren vinner sammen med handler Marlene Steenland.
Tusen takk til engasjerte valpekjøpere og Marlene Steenland som ga meg en fantastisk dag på utstillingen i dag. 
Av fjorårets valper etter Berkjestølen's Jack Bono og Sørhaugliens Mercy stilte tre på utstillingen i dag og det ble excellent på alle tre. Med det har 5 av 8 avkom fått excellent idet de runder et år. Hallingnattens Rypa og handler Kristin Plassen fikk også CK og ble femte beste engelsk setter tispe i en stor og kvalitesfylt tispeklasse.
Hallingnattens Zlatan, her handlet av Marlene Steenland ble beste juniorhann. Hallingnattens Billie ble nest beste juniortispe: håper de legger ut bilde av henne også.
Hallingnattens Vilja (Seterfjellets Calli - Hugulias Chablis) er kommet opp i voksen klassen og fikk excellent.
Fra fjorårets pointerkull etter Fjellrypas Turbo og Hallingnattens Røverdatter stilte Kiara (bildet over er når hun mett på inntrykk er kommet hjem) og Junior. Begge fikk very Good. Og søster Margaux fikk altså excellent, CK, og ble først best i rasen, så best in show.
Jeg har hatt en kjempetrivelig dag full av suksess og hyggelig samvær med alle sammen. Herlig å se valpene utvikle seg til så flotte individer og tydelig ha så gode liv. Takk alle sammen, jeg gleder meg til fortsettelse

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar