fredag 20. juli 2018

Nye foringsrutiner

Vi har brukt samme tørrfôr til alle hundene her i over 15 år, og trives godt med det. Andre for har vært vurdert med jevne mellomrom, men blitt veid for lette i forhold. Da Nova kom hit for å få valpene sine, hadde hun med seg en kjølebag full av pølser fra VomogHundemat. Hun var blank og fin, i topp kondisjon og var lett å holde like fin hele tiden med valpene også. 
Trolla var syk, så jeg prøvde pølsene på henne og. Det fungerte fint og flere andre fikk smaken på foret. Jeg begynte å fore de andre jæmthundene og Tiki sine valper med litt VomogHundemat attåt, og det var også positivt. Ved 9 ukers alder, var valpene blant de fineste jeg har hatt. VomogHundemat utgjorde da 75% av rasjonen. Tiki var tre måneder etter fødsel, lett og fin i kroppen, hadde satt bra med muskulatur og var spenstig i trening.
Jeg ble godkjent forhandler og nå fores alle hundene her med VomogHundemat. Jæmthundene får utelukkende det, mens fuglehundene får halvparten av rasjonen med tørrfôr. Gjestene i hundepensjonatet tilbys nå både tørrfôr og råfor fra VomogHundemat.
Jeg liker å fore med et norskprodusert for basert på norske råvarer. Jeg liker å fore med et ferskt kjøttfor og jeg ser at de fleste hundene liker det godt. De aller fleste får mindre og fast formet avføring, også hunder som har slitt med mye løs mage. Og noen har fått endret kroppsfasong og blitt lettere med større muskelmasse. Jeg håper å kunne holde hundene i god kondisjon med rask restitusjon i jaktsesongen med det nye foringsregimet.
Du kan lese mer om foret her: VomogHundemat og handle hos oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar