tirsdag 12. juni 2018

Trivsel og ferie for faste gjester

Vi har mange faste kunder i hundepensjonatet. Og mange nye kunder som kommer etter anbefaling fra de som allerede har vært her. Og det trives jeg godt med.
Denne unge gordon-setter hannen har vært her mange ganger. Denne gangen ringte de sent en kveld; det var skjedd noe i familien og de trengte hjelp. Tjue minutter senere var gutten på plass her.
Denne irsk-setteren har jeg kjent i mange år. En yngre utgave av ham pryder hjemmesiden til hundepensjonatet. Samme jordet, samme opplegget, samme gutten og samme kennel-sjef; han føler seg som hjemme, eller kanskje på hytta, når han kommer hit.
Vorsteh-tispe har bodd på andre siden av landet i flere år. Hyggelig å ha henne tilbake, årene var raskt visket ut. Men hun hadde et opphold hos noen venner av familien rett før hun kom hit: det endte med full mage-sjau. Den har vi fått kontroll på.
Labradoren kommer ofte, for mor driver med etterutdanning. Han setter spesielt pris på det sosiale livet på hundepensjonat.
Og denne springer spanielen har også vært her mange ganger. Denne gangen nytter vi anledningen til å få tatt en full tannsjekk med tannrens i løpet av oppholdet.
Har du venner du kan ringe til og plassere hundene din på kort varsel? Er du sikker på at hunden din kjenner dem så godt som du gjør? Er du sikker på at den klarer å tilpasse seg hverdagene deres? Og er du trygg på at de vet hvordan de skal ta vare på hunden din i alle situasjoner?
Her står vi klar til å ta imot din beste venn. Dagene er tilpasset hundene, og her er det kompetanse og erfaring til å takle det meste. Under mottoet TRYGGHET og TRIVSEL, gjennom 20 år. Velkommen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar