mandag 9. februar 2015

Vi venter pointervalper!

Vakkerdalens Mi er ankommet og vi venter valper denne uka. Som dere ser, er Mi i utmerket kondisjon - dette bildet ble tatt på fjellet i forrige uke. Hun har funnet seg vel til rette hos oss, så nå er det bare å vente og glede seg!
Mi er halvsøster til min Maja. Deres mor kjenner jeg godt; Vakkerdalens Platina Scot går hos meg bare under navnet "dronninga". Hun var jaktchampion og internasjonal, norsk og svensk utstillingschampion. En utmerket viltfinner som presterte på jaktprøver hele sitt liv fra 1 UK og plassert i Derby-kvalifisering til 1VK med CACIT som 8-åring. Hun har også satt spor etter seg i avlen, blant annet fikk kennel Vakkerdalen Wassbergs oppdretterpris for hennes første kull.
Far til Mi er norsk jaktchampion Fjellrypas Franko, bror til Derby-vinner Fjellrypas Lilo, og selv en habil nedarver med amerikanske aner, og jakthund med solide resultater, blant annet plassering i NM-vinter.
Mi fører sine foreldres gode gener videre. Hun har cert på utstilling og solide jaktprøveresultater, blant annet 2. premie i NM-kvalifiseringen to år på rad. Hun er trivelig og lett å ha med å gjøre.
Mi er paret med Eidemlias Dallas, en hannhund jeg liker meget godt. Jeg har selv dømt ham og gitt ham en av hans mange 1UKer. Han er et arbeidsjern og en viltfinner. I høst vant han an av finalene på Kongsvold og var også nr 2 i Derby som unghund. Dallas kommer fra solide linjer og det viser seg også i flere av hans avkom. Han er blant annet far til årets ungpointer.
Ingen tvil om at alle forutsetninger er tilstede for topp jakt- og jaktprøvehunder, og kennel Vakkerdalen har sikkert ambisjoner om en ny oppdretter-pris.
Info om kullet finnes på NPKs valpeliste og i dog-web.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar