onsdag 9. april 2014

Dressurkurs og valpekurs

Båndtvangen senker seg sakte over landet og våren er i anmarsj. Det er tid for å begynne å finne på noe annet med hunden enn trening på fjellet.
For 12 år på rad arrangeres dressur- og valpekurs på Strømsås Gård med Marianne Steenland som instruktør. Det har blitt mange hunder og eiere innom i disse årene og det er morsomt å se at flere kommer igjen når de får ny hund. Hvert år er det deltagere som er kommet så langt at de kan stille på jaktprøver og det har også blitt flere premier.
På kursene får dere inspirasjon og veiledning til å jobbe med hundene deres, hundene får trent på grunnleggende ferdigheter i uvante omgivelser, og de lærer å jobbe med andre hunder tilstede. I tillegg får du kontakt med likesinnede for videre trening eller utveksling av erfaringer. Tema er grunnleggende dressurøvelser for jakthunder. For å klare å følge med på kurset, må du møte hver kurskveld og sette av litt tid til trening hjemme.
Følgende kurs arrangeres våre 2014:
  • For medlemmer av Østerdal Fuglehundklubb arrangeres dressurkurs med oppstart onsdag 30. mars kl. 19.00. Kurset går over 6 kvelder pluss 2 treninger til sommeren med avslutning i treningsterrenget i Alvdal.  
  • For medlemmer av Østerdalen Elghundklubb arrangeres dressurkurs med oppstart tirsdag 6. mai kl 19.00. Kurset går over 6 kvelder.
  • Valpekurs for valper mellom 3 og 7 måneder med oppstart 28. april.
Påmelding via mail til marianne@hundepensjonat.net
eller telefon 91105898 (gjerne sms)
eller facebook

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar