søndag 22. mai 2016

Linedance!


I fjor høst kjøpte jeg varmblodstraver avlshoppa Stability og hennes hoppeføll som har fått navnet Linedance. Føllet har overvintret bra, er blitt ett år og det er på tide å stake ut veien videre. Linedance har et flott eksteriør; hun er korrekt bygd med et edelt racerpreg. Hun har et veldig trivelig lynne; lettlært med temperament.
Vi ønsker løpshester med korrekt eksteriør; de er mer holdbare.
Vi ønsker løpshester som kan samarbeide og som har konkurranseinstinkt og krutt.
Linedance er etter Rite On Line (US) som tjente 11 millioner i sin karriere og travet 1.11.0 som raskest. I tillegg til å være en av de aller beste løpshestene, har Rite On Line også vist seg som en topp avlshingst med blant annet 22 avkom som er millionærer i Sverige. Link til info: Rite On Line
Linedance sin mor Stability er et resultat av suksessoppskriften fransk - amerikansk kryssning med fransk far Lulo Josselyn og amerikansk blod på morsiden gjennom Stardel. Morslinjen har avlet travere over gjennomsnittet i generasjoner. Stability er selv en ung hoppe med kun et avkom fra før. Hun er del av en søskenflokk på 12 hvor halvparten har tjent over 100 000 med One Way Ticket (13.4 og 705 000.-) som best og har flere søstre som har avlet gode travere. Stabilitys mor Stardel selv er søster til den gamle elitetraveren og avlshingsten Prince Ideal.
Linedance går ute i flokk om dagen på store områder med både flate jorder og kupert skogsmark. Hun er inne om natten, blir håndtert og er leietemt. Dette sikrer god fysisk og psykisk trening fram til høsten. I september vil hun bli satt i systematisk trening med mål om start som 3-åring.
Jeg ønsker å opprette et andelslag rundt Linedance. Når man er flere sammen, blir ansvaret og kostnadene mindre og det er moro å dele opplevelsene.
Linedance vil bli solgt i 10 andeler, hvorav 2 blir hos meg. Hver andel koster kr. 5000.- og det inkluderer ordinære kostnader fram til hun går i trening i september 2016. Etter det vil det bli en månedlig kostnad på kr. 1000.- som skal dekke ordinære utgifter.
Hvis du synes dette virker spennede, er du velkommen til en hyggelig hesteprat på 91105898!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar