mandag 22. juli 2013

Vellykket utstilling

Da er årets Folldalsutstilling historie og det var to trivelige dager. Det var en nedgang i antall påmeldte hunder, men mye bra hunder allikevel. Det var bra med folk på plassen og en rolig og veldig hyggelig atmosfære. Folk trivdes.
For mange er det sosiale nesten det viktigste og praten går lett rundt ringen. Men hvis man bruker anledningen til også å høre på dommerne kommentere hundene som vises, er det både interessant og lærerikt. Årets dommere var Marianne Holmli og Petter Steen og det er et kompetent dommerpar som er tydelige i sine bedømminger. I tillegg til at de gir gode tips underveis. Vi stilte med tre hunder og to av dem hevet seg et hakk fra dag en til dag to. Det var jeg godt fornøyd med. For å komme opp i Excellent og CK, må hundene vise seg fra sin aller beste side.
Resultater fra utstillingen skal komme på www.fuglehundklubben.no.
Med det er årets utstillingssesong definitivt over for oss. Det er ikke aktuelt å bruke helger utover høsten til det, nå er det fjellet som gjelder. Bortsett fra elghundklubbens utstilling i november, da. I morgen skal vi til Alvdal og de som ønsker fellestrening kan møte opp kl. 17.30.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar