søndag 26. mars 2017

Engelsk setter valper

Hugulias Chablis venter valper med Hågakollens Barolo etter påske.
Chablis er en vakker og snill jaktmaskin. Hun er både rå til å gå i terrenget og til å finne fugl, og har et utpreget standinstinkt. Det er felt masse ryper og skogsfugl for henne. Hun har excellent på utstilling. Hun har 1UK og 2AK på høyfjell høst, vant kvalifiseringen til Norsk Derby og var årets hund i Østerdal Fuglehundklubb. Hun har HD A og er fri for CL og PRA. Chablis har et avkom som er halvannet år og tegner veldig bra.
Hågakollens Barolo er en harmonisk og godlynt hannhund, han har et søk med godt samarbeid og utmerket fuglebehandling. Djervhet i fugl preger ham, hans søsken og blodslinje. Barolo har 1 UK høyfjell høst, og 1 AK høyfjell vinter og 2 AK lavland. Barolo har HD B og er fri for CL og PRA.
Chablis er datter av NUCH og 1 VK- vinneren Sørhaugliens Zenta. Barolo er sønn av NJCH og norgesmester på lavland Hågakollens Vixen, så dette er en kombinasjon av sterke tispelinjer. 
Chablis er datter av NJCH og norgesmester Black: en av de mestvinnende engelsk settere vi har og en meget betydningsfull avlshann. Det er linjeavlet på ham.
Aktive jegere med interesse for jaktprøver kan melde interesse til Marianne Steenland på 
91105898 (gjerne sms), Mail: marianne@hundepensjonat.net eller på messenger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar