søndag 2. mars 2014

Årets hund

Kåringen av årets hund i ØFHK for 2013 er utsatt. Det er nemlig ingen som hadde meldt inn resultater enda! Det påstås at det ikke meldes inn resultater fordi man ikke tror man har sjans til å vinne. Det synes jeg er dårlig sportsånd. Hvis det skyldes at man ikke synes resultatene man har oppnådd, er bra nok, er det bare trist. For å si det sånn; hvis dere ikke verdsetter premiene deres, gidder jeg ikke dele dem ut.....
Enhver jaktprøvepremie er et bevis på flott prestasjon av deg og din hund, og skal vises fram med stolthet. Det er nok av de som ikke lykkes! Har man bare stilt på en prøve, kan man ikke få poeng for mere enn en premie. Men hunden er på lista over de som har lykkes!
Da håper jeg å se navnet på nettopp din hund på listen over årets hund. Resultater sendes Asgeir Røset på asgroset@bbnett.no. Jaktprøvepremier og premie på Folldalsutstillingen teller, men hunden må ha startet i Dalsbygda, på Tolga, i klubbmesterskapet eller på utstillingen i Folldal for å være kvalifisert.
På bildet er klubbmester i 2011: Tørst. Den prestasjonen, sammen med førstepremie på utstillingen, ga ham pallplass som årets hund det året. Han var ingen verdensmester, men vi viste stolt fram hans prestasjoner allikevel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar